Dålig uppdatering

Nog uppdaterar jag inte ofta, men jag orkar inte sitta inne och blogga om allt på sommaren. Där är förklaringen. Jag är hellre ute eller gör annat. Sen så har jag jobbat i två veckor nu och det har varit midsommar så det blev ingen uppdatering alls. Kan uppdatera tills tisdag morgon... sedan så är jag bortrest på husbilssemester och då kan jag inte ladda laptopen någonstans. Har mobilen ifs.. men den orkar jag inte skriva inlägg med.

Ny design och mer inlägg kommer snart :)


Zombieee

Måste säga att detta är dagens låt <3
In love with a dress

Har nyss kollat in topshop på nätet... och nej jag har aldrig gjort det förr. Men nu så kommer jag inte kunna sluta gå in där. Jag ha nämligen nyss hittat världens snyggaste klänning. Skriker rockig sommar. Rock + Sommar = Kärlek. Ja, jag är kär i en klänning och här är den;

 Kostar 35 euro (320 sek) och finns som sagt att köpa på topshop :)Dag 16 - En låt som du brukade älska men nu hatar:

Denna :$
I wish for rain

Ärligt! Har ni tänkt på vad otroligt skönt det är när det regnar? Speciellt när man sitter inne i värmen och kan höra när vattendropparna som droppar på fönstren. Det knastrar så otroligt härligt när det regnar. Så mysigt att svepa in sig i en filt och sitta med familjen och spela spel eller titta på en ny film. Tyvär gör vi inte det så mkt i min familj. Kanske beror på att vi går skilda vägar; ser på tv, spelar spel eller håller på med internet.. vad vet jag. Därför ÄLSKAR jag att åka ut på landet där det inte finns lika mkt elektronik. Det är som fredagsmys varenda dag :D

Tips på vad man kan göra en regnig dag:

Bjud hem några kompisar och ha karaokekväll. Bjud på snacks och dricka. Efteråt kan man alltid se på film eller övernatta.
Samla familjen för att spela ett spel. Att spela spel som TP, Monopol eller Poker är alltid kul.
Ta fram papper och penna. Frösök rita av en familjemedlem, en kompis.. eller kanske pojkvän/flickvän. Kan vara roligare om man blundar medans man ritar ;)


Det var lite förslag. Berätta gärna vad du gör en regnig dag :)
Svar till Viktoria

V I K T O R I A  om Work it out:
Var ska du sommarjobba & hur gammal är du? :)
Åker till Turkiet på onsdag, följ gärna min blogg! :D

 

Jag sommarjobbar på ett dagis. Superkul faktiskt men man blir rätt trött efteråt. Eller iallfall efteråt. Små barn är så gulliga :)
Jag är 15 år gammal (ung (A) )

Roligt att åka till Turkiet :) En av mina vänner var nyss där så hoppas du får det roligt. Följ gärna min blogg också :)

Gammal bild tagen med webbcam :)


Work it out

Imorgon ska jag börja sommarjobba så man kan inte säga att jag fick sommarlov efter skolavslutningen. Inte för att jag slipper undan barn nu eller sånt. Jag ska alltså börja jobba på ett dagis i två veckor från imorgon. Eller fredagen räknas bort men annars blir det två veckor. Ska bli jättespännande och roligt att jobba. Jag gillar barn dessutom och jag är van vid mina sysslingar så det ska bli roligt.
Önska mig lycka till :)
Sommarens vill ha

Vår hängmatta på landet har aldrig varit sådär bra. Den har typ bara fungerat att leka med. Men typ för en månad sen så hittade min familj denna på bauhaus. Den är lagom stor. Den har solskydd. Perfekt att ligga och vila i efter en jobbig och lång dag. Perfekt för att på landet så har vi inte två träd som sitter tätt ihop.Finns som sagt att köpa på bauhaus för ca 1800 kr
Jag ska köpa den så fort jag fått lön efter mina två veckor av arbete. Har redan provat den och jag kan säga att den är hur skön som helst :D


Who will I be?

Har ni tänkt på att det är väldigt svårt att hitta sin egen stil? Jag är 15, snart 16 och jag har inte hittat min än. Emo? Goth? Punk? Sportig? Casual? No idea really ;/ Jag tar på mig det som är snyggt och som passar mig. Brukar hålla mig till rockstilen med mycket svart. Grejen är att hitta det som man dras till. Kanske har man någon idol som man tycker har en bra stil? Jag har två idoler som är mina stilikoner; Avril Lavigne och Hayley Williams.
Jag kanske inte är bäst på att sno stilen, men jag håller mig till färgerna och sånt.

Men det är såklart inget måste att hitta en stil. Det bästa är ju att vara sig själv (:


What you said to me

Du sa att jag skulle krypa på mina bara knän för dig. Nu får du fan ta och göra samma sak!
Dag 15 - En låt som beskriver dig:

Ingen aning. Jag har ingen låt som beskriver mig sådäraa men det finns låtar som beskriver hur jag känner mig och hur mitt liv ser ut. Här är en av dem.
Lovesick

Har varit sjujk typ hela veckan. Som tur var så orkade jag med skolan och allt annat. Jag missade alltså inte avslutningslunchen, träffa Jonna eller att sjunga på skolavslutningen. Så otroligt glad för att jag orkade för att jag ångrar ingenting. Absolut ingenting.
Det var nog anledningen till att jag inte bloggade på typ en vecka. Jag hade ingen lust, ingen ork och nästan inte tid alls. Hoppas att ni inte har slutat följa min blogg för detta. Det skulle vara synd. Jättesynd.Min handstil... skriver finare på större ytor... Almanackor har så små rutor att skriva på :/


Skolavslutning

Iågr var det skolavslutning för mig. Äntligen så har man tagit examen ^^ Det är skönt men samtidigt inte, det känns liksom konstigt på något sätt. Tiden har gått för fort för sitt eget bästa .__.

Här är någon bild eller två från igår :)

(min rektor)

Orkar inte ladda upp fler. Sammanlagt så fotade jag 83 bilder igår xD

I höst ----> GYMNASIET !!


Sicky Vicky..

Fan vad idiotiskt sjukt att bli sjuk nu. Jag alltså. Känner mig inge bra alls. Mår inge bra. Och vet ni vad? Jag vill förfan inte vara sjuk! Har bara 4 dagar kvar nästa vecka, varav 3 kommer bli de bästa dagarna i mitt liv. Men näääähråå jag måste vara sjuk... vad spelar det någon roll? Jävligt mycket. På onsdag är det avslutingslunch för min klass, torsdag så ska jag träffa min bästavän och fredag så slutar jag (ska sjunga). Och jag förstör inte bara för mig själv genom att bli sjuk. Jag förstör för andra oxå. Otroligt mycket. Hjääälp, finns det inget läkemedel som gör att man blir frisk på en sekund? Någon borde uppfinna det... ;_;

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att jag är på landet. Har dator med mig men har inget att skriva såå :/

 


Suck och stön, suck och stön..

Det är sånt som förstör min dag -.-*

 


Dag 14 - En låt som ingen skulle förvänta sig att du älskar:

Ingen skulle väl tro att jag är mkt för svenska låtar.. men det är jag (a)
Nothing is going on..

Det var en som kommenterade mitt inlägg som jag tillägnat till den jag är kär i / gillar-gillar.
Kan säga att inget händer.. eller han verkade intresserad ett tag men nu är allt bara borta med vinden så jag känner mig rätt så hopplös och ensam nu trots att det bara är några dagar kvar i skolan (skoldagar). Men jag tror det är för att jag kanske aldrig får se honom igen... ;<
Kamerabegravning

Ojski pojski, min kamera gick inte att laga. Den gick sönder förra veckan typ och är köpt förra året. Men eftersom jag inte kan leva utan en kamera, eller jo jag har en mobil men det ger inte samma skärpa, så ska jag såklart köpa en ny. Frågan är bara när ? Jag behöver den redan till skolavslutingen sååå. Håll tummarna för mig (:

Här är två kameror som jag gärna skulle vilja ha :) ( den andra är den jag har som är sönder )Den lila som är dubbelskärmad finns att köpa på till exempel eligiganten ( var där jag hittade den ).
Den svarta finns att köpa på både elgiganten och t.ex. cdon..


RSS 2.0