Ojrå

Haha, länge sedan jag klickade in på bloggen. Idag var det bara för att fixa fram en bild. Nåja, tänkte väl att det var läge att skriva ett inlägg också. Why not lixom? Men iallafall så tänkte jag berätta varför det har blivit så dålig uppdatering på min blogg.
Orsaker:
1. Jag satsar mer och mer på skolarbetet, eftersom att jag bytte gymnasium mitt i vårterminen.. linje dessutom så har jag legat efter. Men nu börjar det gå bra för mig och jag väntas bli färdig med skiten innan jullovet
2. Jag skriver massor av låtar och berättelser och det tycker jag är mycket roligare än att skriva blogginlägg. Och ja, det jag säger är sanningen ^^
3. Jag har lite tid över till bloggen. Vanligtvis brukar jag ha hur mycket tid som helst, men inte nu längre!
4. Jag har typ inget att skriva om. Nada.
5. Jag o-r-k-a-r inte. Måste gå upp tidigt för att hinna till skolan och jag kommer hem sent. Efter det vill jag ta det lugnt, greja lite läxor (om jag har) och käka eftersom att jag vanligvis inte äter så mycket i skolan.
 
Men det är kul att ni tittar in på min blogg ändå, fastän jag inte bloggat på över en månad så har jag sett att några kollar på statistiken. Dessutom hittar jag lite kommentarer ibland. Det är roligt :)
Jag kan inte lova att det blir fler inlägg efter det här, men kanske.så skriver jag någon gång ibland. Vi får se helt enkelt :)
 
Blir en bild på mig från senaste tiden. Har färgat "nackhåret" svart och resten brunt (syns kanske inte så jättemycket på bilden, det är faktiskt få som upptäckt att jag färgat). Känner mig nöjd, men jag vill typ färga hela tiden och trivs inte i bara en färg. Måste låta det vara såhär nu iaf eftersom att det sliter mycket på håret.. heheheh.
 
 
Iallafall, hare bra :)
/Mariah

RSS 2.0