Hmmmm

Har tänkt på en sak. Jag får fler besökare när jag inte bloggar än när jag bloggar. Statistiken går bara rätt upp... skumt. Men tack för att ni besöker mig trots att jag inte bloggar så mkt. Det värmer mitt frusna hjärta :)

Anledningen till att jag inte bloggat är väl att jag har mkt att göra i skolan. Måste tänka på skolarbetet först och främst lixom.. och det har jag aldrig gjort förrut. Dessutom så är jag otroligt förkyld just nu, magont och huvudvärk har jag haft i en veckas tid snart. Anledningen till huvudvärken är att jag var på en Ulrik Munther-konsert med min Ulrik-älskande kompis. Härligt att jag fick följa med, men jag glömde ta med öronproppar, vilket visade sig sluta inte så bra.. hehe. Gick nämligen ut två gånger och andra gången kom en vakt fram till mig och frågade hur det va. Jag svarade bara att det var högt ljud. Skriken var nog värst lxm. Usch.. hur orkar folk skrika så mkt? Helt otroligt ;o Jag ska vara glad att jag inte var en av de som svimmade ^^
Efter konserten var de signering, både jag och min kompis fick en varsin auto, tihihi :)


min bild så våga inte sno!!

Fortsättning nu, är förkyld, har ont i magen och i huvudet så bloggandet fortsätter när allt går över. Nästa vecka någon gång förhoppningsvis.. beror också på om jag kommit ikapp i skolarbetet. Annars börjar jag väl blogga igen i början på december. Så fortsätt gärna läsa min blogg under tiden :)

Hare gött! :D


BREAKING DAWN PART ONE!

JAG ÖNSKAR ATT NI KUNDE SE HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR :D

Haha det var dock lite krångel i början. Jag råkade ta fel buss och jag hade 50 minuter kvar innan filmen skulle börja. Hann åka två stationer med bussen, dock kände jag igen mig så jag kunde gå till nästa station. Men jag fick nästan panik :/ Min mobil slutade fungera när det gäller att ringa. Promenerade till en station, såg att det var världens köer, men det skulle ta längre att gå än att åka ändå. Kom fram till bion precis när den började, rusade in i biografen. Glömde att gå på toa så en halvtimme in blev jag nödig.. dumma mig. Missade sista scenen som kom efter eftertexterna.

Trots allt så blev det här ändå en superlyckad kväll och jag ångrar det inte!
Får nog inte berätta något om filmen men jag kan ge betyg på den (:
och det blir ofc..... :
5/5

BÄSTA HITTILLS :D Synd bara att man måste vänta ett helt år på nästa del :(
När man köpte läsekn och popcornen fick man även ett armband med logon. Sedan köpte vi även en t-shirt på bions merchandise ( har på mig den på bilden ;) )


KAN INTE SLUTA SKRATTA!

Har dålig humör, men seriöst xD
SWEET 16

Finally, happy birthday to me :D

Känner mig så stolt över att äntligen vara 16. Att få övningsköra, har sett fram emot det så mycket! Dock måste jag vänta tills våren men ändå!
Igår kom släkten över för att fira mig och brorsan (vi fyller år med bara 3 dagars mellanrum). Fick många fina presenter.
Idag så vaknade jag av att min kära familj kom in och sjöng för mig, fick frukost på sängen några fina presenter ;) Hehe närå, jag bryr mig inte bara om presenterna, men det var precis vad jag önskat mig så ;D

Listan:
800 :- på GinaTricot (två presentkort på 400 )

Keyboard + stativ (det heter väl så va?)

700 :-

En paramore t-shirt (från USA )

Blommor

Lotter (3 stycken och jag vann inte på någon)

Ett armband (som min syssling gjort)

En teckning (som min näst yngsta syssling gjort.. han e typ 3 :3)

En kalender ^^

Mitt minne är dåligt så jag kommer knapt ihåg vad jag fått förutom det jag gillade mest ;)

TACK SÅ JÄTTEMYCKET! :D <3


1

... dag kvar tills jag fyller 16 år :D

JIPPI :D


Dagens outfitHoodie- WESC (snott den från Joar ;p)
Randig tröja - H&M
Mjukisar - H&M


Listen
2

... tills jag fyller 16 år! :'D


Bloggpaus igen

Sorry, brorsan fylle ju år igår och då var all uppmärksamhet vänt mot honom ;) Idag.. eller ikväll så måste jag städa rätt så mkt eftersom vi kommer ha "släktkalas" imorn. Joar och jag fyller år med 3 dagars mellanrum så vi brukar alltid ha det samtidigt. Blir säkert inget bloggande imorn heller, kanske på kvällen då.. sent.


11/11/11

Haha det är ju inte ofta detta händer ;) 1000 år tills nästa gån lxm. Anyway, det är inte bara att det är den 11/11/11 utan min lillebror, Joar, fyller dessutom år :D Även fast det är 1 timme och 20 min tills nästa dag så vill jag vara det första som skriver grattis till honom (: Oooohh jag bara måste <3

GRATTIS JOAR!!!
Hoppas du gillar presenterna du kommer få imorn brother (:


Just be true to who you are

Jessie J får än en gång uppmärksamhet på min blogg. Men vad ska jag säga... hon är en grym sångerska!
Skola idag då

Nu är det dags för skola igen efter lovet. Började egentligen igår men jag hade sån otrolig tandvärk. Har det fortfarande, men inte lika farlig. Hatar när de fixar tandställningen :/ Men det är dock värt det. Ni skulle bara sett hur mina tänder såg ut från början... okej, det sa jag inte. Men mina tänder såg iaf... inte snygga ut ^^

Önska mig lycka till (: Favvolektionerna idag så det borde väl gå rätt bra! Undrar vad det säger om slingan...


Gjort en slinga i håret :)

LOOOOOOK, blev inte som jag ville ha den (färgen alltså, eftersom jag tänkt färga.. vi skulle bara testa färgen först ;)) men jag diggar slingan. Tkr den passar mig lite (: Och nej, jag färgade inte håret rosa/lila utan rött. Det blev bara rosa/lila ;) Dock coolt :D Ska nog ha såhär fram tills januari någon gång iaf ^^Och ja, jag redigerade bilden på grund av den grimas jag gör. Kunde ha fotat mer bilder men jag är lat idag.. har tandvärk dessutom :/


6

... dagar kvar tills min 16:de födelsedag! :D


Hejhejhej igen, ledsen för bloggpausen..!

Jag är lat när det gäller att blogga, jag vet. Till och med min mamma frågade när jag skulle börja blogga igen. Det var igår. Jag svarade: Jag vet inte, har inget att skriva om. Och det är sant. Jag har faktiskt inte det. Inte förän jag hittar några ny hobbies. Jag vet inte faktiskt om jag orkar ha kvar bloggen. Ska blogga fram till slutet av året iaf. Om jag får bra statistik och många kommentarer så kanske bloggen fyller 1 år (:

Kommer lite fler inlägg snart ;)

På tal om det så är det bara 6 dagar tills min födelsedag :D


RSS 2.0