Dagens look

Lackleggings - Ginatricot
Linne - Ginatricot
Tröja - carlings
Väst - Ginatricot
Converse - junkyard
Jacka - obey
Halsband - glitter


Fredagsmys

Ja. Då får man uppleva fredagsmyset igen. Jag skulle hellre vilja ha längre lov eller sommarlov för evigt. Men tyvärr så måste man återgå till skolan någon gång.
Jag kommer få det himla stressigt i andra ring på gymnasiet. Mycket som ska bli färdigt. Jag bytte gymnasium i våras. Och inriktning för den delen. Jag fick fortsätta och börja tvåan, men det gör att jag måste plugga mer dessutom.
Så för att vara ärlig nu så tror jag att jag lägger ner bloggen. Om det blir tills jag börjar sommarlovet nästa år eller om jag raderar bloggen vet jag inte än.
Men jag måste fokusera nu så att jag inte behöver gå ett fjärde år.

Får bli en dagens look nu. Men jag kan inte lova fler inlägg på ett bra tag ^^


En vecka kvar...

Innan helvetet börjar. Ugh D:
Jag längtar inte så jättemkt direkt. Kan inte sommarlovet vara för evigt? :D
Ikväll blir det nog sommarens sista dopp. :( får se vad jag gör med resten av mitt dyrbara och älskade sommarlov!


idag blir det....

BIO
taggar eftersom jag älskar dessa filmer, hihi (a)
 
 
trailer: (eftersom jag har sett alla på svenska så får det bli så ^^)
 
 
Hare gött :)
/Mariah

Pretty Little Liars

Ja, nu har jag hakat på denna grymma serie. Har suttit och kollat en massa avsnitt. Är typ på avsnitt 14 på säsong 2 redan. WOHO. Men så grym serie så hur kan man inte? Det är grymt spännande, scary, roligt och romantiskt. Jao, asså man kan inte hjälpa det. Jag tänker inte bara hylla själva serien utan också den grymt härliga tjej som fick mig att börja titta på den. Geliia, är hennes användarnamn iaf. Du vet vem du är ;D
 
Anyway, jag råder er att titta på denna serie om ni vill ha paj :D eller något.... Nej men allvarligt. TITTA :D you won't regret it :D
 
 
 
 
/Mariah

Dagens look

Jag vet att jag är usel på att blogga varje dag. Men jag har inte ofta tid nu. Varit ute på landet och har absolut inte pallat blogga. Anyway så får det bli en "dagens look" idag. Får se om det blir något inlägg imorn.


Smile


Dagens look

Såhär såg man ut då.


Dagens look

Blir en dålig webbcambild, men man ser ändå vad jag har på mig. Idag blev det iaf en svart t-shirt (som är "trådig" på ryggen... om ngn vill se så lämna kommentar) och sedan shortsen jag köpte på rean i förrgår ^^ Bägge är från ginatricot ;D
 
 
/Mariah

Today

Varit rätt så seg hela dagen. Men vid fyra hände äntligen något. Träffade min kompis och tog en liten promenad. Det var najs :)


RSS 2.0